Прапор рекордних розмірів замайорів над Рівним на День незалежності (ФОТО/ВІДЕО)

1997 0

Ми у соцмережах:

Прапор рекордних розмірів замайорів над Рівним на День незалежності (ФОТО/ВІДЕО)

24 серпня, на двадцять дев’ятий День Незалежності України, в Рівному в небо злетів національний прапор велетенських розмірів. Ініціатор заходу, голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян таким чином привітав рівнян з одним із головних свят нашої держави.

 «Боронити свою незалежність, жити так, як цього прагнемо ми – ось той фундамент, на якому відродиться Україна. Я хочу подякувати захисникам України, які боронять нашу незалежність у війні на Сході. 24 серпня ми піднімаємо у небо найбільший прапор України – символ нашої Незалежності, символ боротьби українського народу за свої права. Символічно, що найбільший стяг України в День Незалежності ми піднімаємо саме у Рівному», - зазначив Віктор Шакирзян.

Загальна площа Синьо-жовтого стягу, піднятого в небо, складає 216 кв. м. Першими рівнянами, які побачили його в небі, були мешканці мікрорайону «Щасливе». Стяг спершу розгорнули на галявині, учасники дійства та волонтери «Рівне Разом» взяли його в руки і припідняли, щоб дітвора могла побігати під ним. Після цього дрон підняв стяг у небо і він замайорів над парком на «Щасливому» на висоті пташиного польоту.

«Це дуже вдала акція до Дня Незалежності. Сьогодні підняли не тільки прапор. А й наш святковий настрій, патріотичний дух. Враховуючи ситуацію в країні, потрібно більш подібних заходів. Це єднає, згуртовує людей. Ми йшли сюди і навіть не думали, що прапор буде таким великим. Його політ в небі справив на мене і мою дружину Наталю, а також дітей незабутнє враження», - стверджує рівнянин Олександр».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також