Працівник кондитерської фабрики загинув у казані з киплячим шоколадом

29-річний Вінсент Сміт та троє його колег додавали в киплячу рідину шматки шоколаду, коли він раптово заточився і впав у ємність глибиною 2,5 метра.

1 хв. читання

29-річний Вінсент Сміт та троє його колег додавали в киплячу рідину шматки шоколаду, коли він раптово заточився і впав у ємність глибиною 2,5 метра.

Товариші намагалися витягти Вінсента, але безуспішно. Рятувальники, які прибули на місце трагедії через 10 хвилин, витягли з казана вже бездиханне тіло.

У зв’язку із загибеллю розпочате розслідування. Як повідомив представник прокуратури округу Кемден штату Нью-Джерсі Джейсон Лафлін, імовірно, це був нещасний випадок — Сміт впав, послизнувшись.

За словами законника, працівник загинув, одержавши удар лопатою апарата, що розмішує шоколад. Це, очевидно, сталося за лічені секунди, тому що працівники поспішили відключити міксер, коли Сміт впав у казан.

Як повідомляє британський телеканал, фабрика Cocoa Services Inc, де стався інцидент, закуповує апарати для розмішування шоколаду в компанії Lyons and Sons.

Поділитися цією статтею