Працівники РАЕС підтримали жителів Чернігівщини

810 0

Ми у соцмережах:

Працівники РАЕС підтримали жителів Чернігівщини

З першого дня війни рівненські атомники — члени профспілки підприємства допомагають ЗСУ, мешканцям постраждалих районів.

У багатьох куточках нашої країни тривали і тривають бойові дії, й ті, хто перебуває в тилу, вважають своїм обов’язком допомогти постраждалим від війни українцям. Зокрема, колектив Рівненської атомної електростанції зібрав гуманітарну допомогу для жителів Чернігівської області: закуплено олію, макарони, крупи, чай, цукор, сіль, рибні та м’ясні консерви, шоколад, а також мило, пральний порошок, туалетний папір, інші засоби особистої гігієни. Загалом сформовано 500 пакунків з продуктовими наборами та 400 — з господарськими товарами.

Напередодні Великодня профспілкові активісти доставили гуманітарну допомогу в постраждалі населені пункти. Кожен набір необхідних товарів, як продуктових, так і господарських, запакований у ящики та розрахований на одну сім’ю. Атомники завезли пакунки мешканцям напівзруйнованого села на Чернігівщині, де проживає понад 2500 жителів.

Адресна допомога саме цьому селу була узгоджена з головою Чернігівської обласної ради. У перші дні війни село пережило бомбардування важкою артилерією, після чого залишилося багато зруйнованих та понівечених будинків. За словами мешканців, їм довелося жити в окупації без електрики, газу, води, зв’язку та після звільнення села з 1 квітня комунальники поступово відновлюють мережі.

Завдяки самовідданості колективу Рівненської АЕС вкотре оперативно зібрано і доставлено допомогу постраждалим від окупації мешканцям. Кожен на своєму місці робить усе можливе, щоб перемогти у війні з ворогом.

Пресцентр РАЕС.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також