Працівники Рівненської АЕС утворили «живий» тризуб

810 0

Ми у соцмережах:

Працівники Рівненської АЕС утворили «живий» тризуб

Рівненські атомники взяли участь у патріотичній акції до Дня єднання, спрямованій на демонстрацію мужності та сили духу українців. О 10 годині на пристанційній площі РАЕС зібралися працівники електростанції, утворивши «живий» тризуб, підняли прапори та виконали Державний Гімн.

Президент Володимир Зеленський своїм указом оголосив 16 лютого Днем єднання на тлі повідомлень, що саме у цей день може відбутися повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Цей день консолідує українців перед загрозою та всебічним інформаційним тиском.

- Ми з колегами усі разом вирішили вийти аби показати єдність, нашу згуртованість та нашу готовність захищати свою землю. Україна для нас єдина країна, де ми хочемо жити вільно і мирно. Ми віримо в наших військових, і сподіваємося, що свій бойовий досвід їм не доведеться застосовувати. Зі свого боку, волонтери Рівненської АЕС продовжуватимуть вести власний фронт підтримки українських бійців, – відзначив помічник генерального директора РАЕС, начальник управління з питань аварійної готовності та реагування Андрій Забродоцький.

Багаторічна історія українського народу доводить, що в єдності наша сила. Нині, як ніколи, потрібно продемонструвати світу наше віковічне прагнення жити в незалежній Україні. Єдність нації на противагу ворогу. Слава Україні!

Вебсайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також