Правда та міфи про пінку для вмивання

803 0

Ми у соцмережах:

Правда та міфи про пінку для вмивання

У пінок для вмивання є як палкі прихильники, так і хейтери. Одні вважають цей засіб чи не найкращим з того, що пропонує б’юті-індустрія, інші переконані, що пінка для очищення обличчя – викинуті на вітер гроші. Що є правдою, а що – міфом про цей засіб? Нумо з'ясовувати.

Головні міфи про пінки для вмивання

 Vichy

Пінка для вмивання – косметичний засіб, створений для делікатного очищення шкіри від залишків косметики, шкірного сала, бруду. Окрім основної ролі такі косметичні продукти можуть виконувати й інші корисні для шкіри функції. Наприклад, у Vichy пінка для вмивання не тільки видаляє бруд, але й злегка зволожує, заспокоює та живить шкіру обличчя. Засіб створений на основі термальної води, яка, як відомо, цілюще впливає на шкірний покрив.

Головна відмінність пінки від інших засобів для очищення шкіри – консистенція. І саме довкола цієї особливості виник один із міфів. Дехто вважає, що засіб у формі пінки використовується неекономно. Насправді якщо це якісна косметика, як Vichy, вона піниться доволі інтенсивно й тому витрачається економніше, ніж рідкі засоби.

Інші популярні міфи про пінку для вмивання:

  • сушить шкіру обличчя;
  • погано видаляє забруднення;
  • неефективна проти водостійкого макіяжу.

Основою для будь-якого із цих міфів стало користування дешевими неякісними косметичними засобами. Продукція відомих брендів, які дбають про свою репутацію, цих недоліків позбавлена. На додаток, містить компоненти, які, навпаки, покращують стан шкіри. Найкращий приклад цього – косметичні засоби компанії Vichy.

Чим особливі пінки для вмивання Vichy

Vichy – французький бренд, який спеціалізується на виробництві косметики для догляду за шкірою. Головна відмінність продукції цієї компанії від засобів мас-маркету – натуральний склад та біологічно активні формули.

Якщо говорити про пінку для вмивання Vichy, то завдяки унікальному складу цей засіб гарно піниться й ефективно розчиняє різні типи бруду. На поверхні шкіри засіб створює густу щільну піну, частинки якої здатні проникати глибоко в пори та розчиняти в них залишки жиру. Крім того, засіб містить поживні речовини, які одночасно з очищенням зволожують та живлять шкіру, завдяки чому тон обличчя вирівнюється, а дрібні подразнення заспокоюються.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також