Правила пошуку досвідченого сантехніка

1387 0

Ми у соцмережах:

Правила пошуку досвідченого сантехніка

Сьогодні будь-який будинок наповнений найрізноманітнішою сантехнікою, яка, на жаль, має властивість виходити з ладу. Самостійний ремонт сантехніки не гарантує високої якості робіт, в той час, як професійний сантехнік може допомогти у будь-якій ситуації. Це може бути протікання крана, ремонт пошкодженої труби, або створення складної системи опалення, водопостачання, каналізації будинку, що будується.

Де знайти професійного та відповідального сантехніка?

Можна знайти оголошення в інтернеті, газеті, на стовпі яких зараз повний у достатку. Проте неможливо визначити, що послуги сантехніка відповідають вимогам, і все буде зроблено якісно, в обумовлений термін, з застосуванням сучасних матеріалів, та надано гарантію на виконані роботи.

Можна звернутися до ЖЕКу. Зазвичай це сувора людина, в неохайній спецівці, непоголена, з різким запахом перегару, що має погане уявлення про свою роботу. Зарплатня в ЖЕКу не велика, тому затримуються там одиниці, які не прагнуть зробити кар'єру, а бажають пересидіти певний етап у житті. У ЖЕКу є ще одна проблема - постійна відсутність матеріалів. Хоча і в цих умовах трапляються кваліфіковані та грамотні сантехніки, але це рідкісні випадки. Найкраще, якщо ви звернетеся до будівельної фірми або до приватного майстра, якого можна знайти на сайті Кабанчик. Обирати спеціаліста краще за відгуками.

Параметри пошуку відповідального сантехніка

Грамотний сантехнік завжди зможе розрахувати набір необхідного матеріалу для виконання сантехнічних робіт. Таким чином не доведеться кілька разів їхати до будівельного магазину чи замовляти товари через інтернет.

 Яким вимогам повинен відповідати досвідчений сантехнік:

♦ Назве термін виконання робіт

♦ Порекомендує якісне сантехнічне обладнання

♦ Ніколи не нав'язуватиме свої послуги

♦ Ніколи не говоритиме, що він знає абсолютно все у своїй професії

♦ Спеціаліст затребуваний, і часто до нього клієнти стоять у черзі

♦ У хорошого сантехніка не може бути занижених цін

♦ Має досвід роботи з більшістю сучасних матеріалів і знає де краще якийсь застосувати

♦ Має весь необхідний інструмент

♦ Завжди враховує можливі труднощі

♦ Ніколи не скаже остаточної вартості роботи по телефону без попереднього перегляду

♦ Сантехнік завжди проконсультує чи дасть пораду

Не кидайтеся на першого сантехніка, на якого натрапили, завжди намагайтеся обрати з кількох кандидатів. Поцікавтеся у своїх знайомих, можливо вони вам порекомендують непоганого спеціаліста. Зазвичай у таких випадках працює сарафанне радіо. Обов'язково ознайомтеся з відгуками клієнтів на сайті Кабанчик.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також