Правила вибору антивікової косметики для в`янучої шкіри

856 0

Ми у соцмережах:

Правила вибору антивікової косметики для в`янучої шкіри

Майже кожного дня жінки літнього віку знаходять на обличчі нові зморшки та дуже засмучуються. Проте для збереження краси та молодості, недостатньо лише правильного харчування, здорового способу життя та спорту. Потрібна антивікова косметика та догляд, який здатен усунути усі проблеми, а також причини, що сприяють старінню.

Склад та завдання антивікової косметики

Перед тим як охарактеризувати найкращий крем для вікового догляду, потрібно розібратися, як страждає шкіра і обличчя під час старіння. Шкіра стає більш тендітною та тонкою. Суттєво порушується контур обличчя, воно просто “пливе” вниз і стає пласким. Від симпатичних рум'яних щічок нічого не залишається, хоча це дуже дратувало у молодості. Це пов'язано з тим, що жирові пакети можуть розчинятися або просто спливати вниз, утворюючи “щоки бульдога”. В молодому віці зазвичай актуальні засоби для жирної шкіри обличчя, але під час старіння, кількість жиру, що виробляється, поступово знижується.

Склад та призначення антивікової косметики:

  • Головне завдання - це зробити зморшки непомітними. Для цього зазвичай використовують речовини, що притягують до себе воду, наприклад, гіалуронову кислоту. Потрібно покращити щільність шкіри, зробити її більш товстою, а також заповнити зморшки, вирівнюючи рельєф.
  • Компоненти для висвітлення. Будь-які пігментні плями, а також нерівності у тонні обличчя, з віком стають помітними.
  • Натуральні живильні олії. Шкірі, що старіє, потрібне постійне живлення, бо зсередини, навіть при правильному харчуванні, може потрапляти недостатня кількість мінералів та мікроелементів, які важливі для краси та молодості шкіри.
  • Антиоксиданти. Вільні радикали вступають у реакцію з клітинами шкіри, знищуючи колаген та еластин, що дозволяє шкірі бути пружною та еластичною.

Які засоби антивікової косметики варто придбати для щоденного догляду?

Якщо жінка регулярно користується декоративною косметикою, та наносить макіяж, обов'язковий доглядовий засіб - очищувальна пінка або молочко. У їхньому складі повинні бути очищувальні компоненти, а також речовини, які дозволяють покращити стан в'янучої шкіри.

Перелік антивікових засобів для жінок:

  • Щоб зменшити контур зморшок, зробити їх не такими рельєфними та глибокими, використовують філери. Це своєрідні наповнювачі, які потрапляють у зморшки, роблячи їхні контури не такими чіткими.
  • Засоби для ліфтингу. Це речовини, які містять у своєму складі колаген та еластин, або стимулюють їх утворення всередині. Завдання цієї категорії засобів - зробити контур обличчя чіткішим.
  • Обов’язково серед засобів для догляду повинні бути креми, маски, а також сироватки для догляду за шкірою під очима та в області шиї. Епідерміс на цих ділянках навіть у молодому віці досить сухий, тому що немає під собою жирового прошарку. Шкіра у цих зонах швидше висихає та покривається зморшками.

Обираючи косметику, варто звертатися до магазинів, які пропонують антивікові засоби з активними компонентами. Широкий асортимент ефективних засобів для догляду за шкірою представлені в магазині Pro MyIDi. Тут можна відшукати антивікові сироватки, креми, засоби ліфтингу, філери, а також величезну кількість масок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також