Правильно підібраний дитячий одяг - запорука здоров`я малюка

446 0

Ми у соцмережах:

Правильно підібраний дитячий одяг - запорука здоров`я малюка

Поява маляти на світ — хвилююча і щаслива подія в житті кожної пари. У новоспечених батьків додається багато нових турбот, серед яких далеко не останнє місце займає одяг для немовлят. Асортимент фасонів, кольорів і стилів дитячих речей для новонароджених вражає. Різноманіття дитячих боді, царапок, чоловічків, сорочечок, шапочок, комбінезонів в інтернет магазині одягу для новонароджених Nestling змусить розгубитися молоду маму. Однак завдання значно спроститься, якщо головним критерієм вибору речей для немовлят стане зручність, комфорт і безпека маленької дитини.

Ключові моменти при виборі одягу для новонароджених

Натуральні тканини. Якою б привабливою ціною не заманювали синтетичні дитячі речі, вони категорично не підходять для дитини. Економія на тканинах призводить до поганих наслідків для маляти, таких як алергія і проблеми зі шкірою. Дитині буде комфортно в речах з бавовни, велюру та льону.

Відсутність прикрас. Малюк неодмінно дістанеться до бантиків, стрічок, намистин і страз. Щоб уникнути проблем, коли дитина намагається спробувати прикраси на смак, слід серйозно поставитися до вибору дитячого гардеробу.

Кольорова гама. Яскравих кольорів і контрастності краще уникати. Зупиніть вибір на спокійних, пастельних кольорах. Комфортні відтінки позитивно впливають на настрій і психіку малюка, насичені кольори зроблять маля неспокійним, примхливим і дратівливим.

Шви і резиночки навколо ручок і ніжок не повинні тиснути і викликати дискомфорт. Краще вибирати моделі із зовнішніми або делікатними внутрішніми швами, оскільки шкіра малюка дуже чутлива і на найменший дискомфорт реагує роздратуванням і почервонінням.

Теплі речі для немовлят

• Для прогулянок на свіжому повітрі ідеально підійде дитячий конверт або комбінезон. Для утеплювача для зими краще вибрати вовну або пух. Для теплої зими підійде холлофайбер.

• Для весни і осені краще підібрати варіанти з легким утеплювачем. Тканина має не продувається і пропускати вологу назовні.

• Ніколи не купуйте зимовий чи демісезонний одяг для маленької дитини впритул. Теплі комбінезони для новонароджених краще купувати вільніше, тому що через пару місяців малюк значно підросте.

• Якщо малюк народився зі зростом 54 см, купіть кілька дитячих чоловічків за розміром, і кілька штук на 5-6 см більше.

• Якщо ви не збираєтеся сповивати малюка, не відмовляйтеся від покупки пелюшок. Придбайте декілька фланелевих і кілька легких пелюшок. Вони стануть в нагоді в якості підстилки під час переодягання.

Комфортний дитячий одяг приємних відтінків з натуральних матеріалів — запорука гарного настрою, здоров'я і спокійного сну новонародженої дитини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також