Представники Швейцарії відвідали підприємства Рівненщини

991 0

Ми у соцмережах:

Представники Швейцарії відвідали підприємства Рівненщини

Рівненську область відвідали представники швейцарської фінансової компанії Credit Suisse , яка з 2011 року входить до переліку системно значимих банків.

 У супроводі заступника голови Рівненської ОДА Ігоря Тимошенка, представник компанії ознайомився із успішними інвестиційними підприємствами краю.

Зокрема, побували на ПРАТ «Вераллія Україна», що розташоване в селі Зоря Рівненського району.

«Вераллія Україна» є лідером із виробництва склотари в Україні, виробничі потужності якого відповідають європейським та міжнародним стандартам. Підприємство належить до групи одного з найбільших світових виробників склотари Verallia. У його штаті налічується майже 500 працівників.

До того, ж представники Credit Suisse оглянули нову лінію виробництва поролону у смт Квасилів, яке запустила міжнародна компанія «Морган Феніче». Нове виробництво дозволить здешевити виготовлення меблів та створити нові робочі місця. Таким чином інвестор розширює потужності та планує підвищити обсяги продукції втричі. Інвестиції становлять 4 млн доларів, потужність виробництва - 24 тис. тонн в рік.

 

Також ознайомилися із будівництвом деревообробного заводу в селі Городок. Це австрійський проєкт, який входить в ТОП-5 інвестицій в Україні. У липні цього року тут створено перший приватний індустріальний парк площею 85,1 га, який включений до Реєстру індустріальних парків України.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також