Прем’єр-міністр України представив т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Павла Павлишина

1212 0

Ми у соцмережах:

Прем’єр-міністр України представив т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Павла Павлишина

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив колективу НАЕК «Енергоатом» тимчасово виконуючого обов’язки президента Компанії Павла Павлишина. Представлення відбулось у центральному офісі Енергоатома.

Представляючи Павла Павлишина, Олексій Гончарук наголосив, що рішення про зміну керівника Енергоатома було пов’язане перш за все із тим, що загалом «команда оновлюється».

«У нас є міністр, який відповідальний за формування державної політики у сфері енергетики, і у міністра є бачення у тому числі і кадрової політики. У нас з Павлом Яремовичем ще не так багато було можливостей поспілкуватись, проте ми знаємо його як авторитетного керівника, людину яка дуже добре розуміє, що таке ядерна галузь. У нас є повна довіра до Павла Яремовича, і ми хотіли б, щоб колектив Енергоатома з розумінням поставився до рішення уряду», - зазначив Олексій Гончарук.

Міністр енергетики та захисту довкілля Олексій Оржель зазначив: «Енергоатом – найголовніший елемент енергетики. Пріоритетом атомної енергетики є безпека, економіка та ефективність. Сьогодні перед нами стоїть завдання продемонструвати вищу ефективність і зберегти за атомною галуззю статус локомотива економіки та енергетики». Він додав, що кандидатуру Павла Павлишина було обрано за високу ефективність роботи на посаді директора Рівненської АЕС.

Т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Павло Павлишин у своєму виступі подякував за представлення: «У нас дуже великий і потужний колектив, і наше головне завдання – це безпечна експлуатація атомних електростанцій. Водночас в атомній галузі зараз є багато проблем – надвисокий обсяг ПСО, гальмування інвестпроектів та багато інших питань, що потребують вирішення. Але я сподіваюся, що спільними зусиллями з Урядом та ВР ми їх зможемо успішно розв’язати».

Нагадаємо, що Павло Павлишин з 2012 року обіймав посаду генерального директора ВП «Рівненська АЕС», де працював з березня 1992 року та пройшов шлях від оператора реакторного відділення реакторного цеху №2 Рівненської АЕС до генерального директора. 

За повідомленням пресцентру «Енергоатому».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також