Прессекретар обласної федерації футболу отримав нову посаду у Вараші

628 0

Ми у соцмережах:

Прессекретар обласної федерації футболу отримав нову посаду у Вараші

Іще одне кадрове призначення очікує Вараську територіальну громаду. Тут відділ інформації та зв’язків з громадськістю очолить Володимир Гребьонкін.

Він також знаний у медійних колах Рівного, Житомира, Києва та інших міст, повідомляє Itvmg.com.

 Зокрема, в нашій області Володимир Гребьонкін відомий тим, що у 2016 році працював радником тодішнього голови облдержадміністрації Віталія Чугуннікова. Після цього опікувався роботою з пресою очільника обласної податкової Дмитра Зайцева. З 2018 року – прес-аташе обласної федерації футболу.

Щоправда, подейкують, що допомогло працевлаштуватися Володимиру Гребьонкіну не це, а саме співпраця з політиками. Наприклад, робота у 2015 році в штабі Сергія Березенка на проміжних парламентських виборах в Чернігові. Хоча більше, швидше за все, допомогло те, що у 2010 році Володимир працював в штабі міського голови Житомира Сергія Сухомлина, який зараз, як і мер Вараша, представляє політичну партію «Пропозиція».

 

До слова, міське комунальне підприємство Вараша очолив Юрій Трачук, спеціаліст у сфері залучення інвестицій та інтелектуального права у Рівному, який також балотувався до Рівненської облради від “Пропозиції”. 

Читайте також: Мічуда стане головним будівельним інспектором Вараша


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також