Претендує на «Орден святого Пантелеймона» медсестра з Рівного

2299 0

Ми у соцмережах:

Претендує на «Орден святого Пантелеймона» медсестра з Рівного

Медичну сестру Центральної міської лікарні Рівного Ольгу Шершун номінували на відзнаку за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона».

Пані Ольга є претендентом на нагороду в номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків), повідомляє Управління охорони здоров'я м.Рівне.

Ольга Шершун закінчила Костопільську філію Рівненського базового медичного коледжу у 1999 році. Свою трудову діяльність розпочала у реанімаційному відділенні Костопільської районної лікарні.

З 2008 року пані Ольга долучилася до колективу Центральної міської лікарні та працює у нейрохірургічному відділенні.

Колеги відгукуються про Ольгу Шершун, як про висококваліфіковану та працелюбну медсестру.

- У палатах інтенсивної терапії знаходяться важкі пацієнти, догляд за якими вимагає високої кваліфікації та знань. Ольга Костянтинівна повністю відповідає таким вимогам. Добросовісна. Бездоганно виконує свою роботу. Працелюбна та вимоглива до себе і колег. З почуттям великої відповідальності та милосердя відноситься до хворих. Користується заслуженим авторитетом серед співробітників та пацієнтів, - характеризують медсестру у колективі.

У лікарні зазначають, що після початку повномасштабного вторгнення до відділення нейрохірургії почало надходити більше військових, яким Ольга організувала професійний догляд. Крім того, вона займається волонтерською діяльністю, щоб внести свій вклад у перемогу України.

Кандидатуру Ольги Шершун на дану відзнаку підтримали під час засідання Ради медсестер ЦМЛ.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також