Презентувала рівнянам свої вірші та пісні

1618 0

Ми у соцмережах:

Презентувала рівнянам свої вірші та пісні

У книгарні «Дружба», що на майдані Незалежності у Рівному, відбулася зустріч із рівненською письменницею, бардом – Лідією Гольонко - непересічною особистістю, яка поєднує в собі, здавалося б, зовсім не суміжні таланти.

Лідія Гольонко є не лише доволі відомою поетесою, автором дитячих книг але й бардом, виконавицею власних пісень під музичний акомпонемент. За сумісництвом Лідія працює бухгалтером однієї з приватних фірм у Рівному. 

Творчий доробок поетки складають збірки поезій «Поріг» (1992), «Сім нот любові і печалі» (2015) та поема «Легенда про бурштин» (2016). Книга для дітей «Строката хата» була презентована 2017 року.

Лідія Гольонко презентувала свою творчість, комбінюючи авторські вірші та пісні. Поетеса виконувала твори ліричного спрямування: «Пісня до Ісуса Христа», «Ваш син пішов…», «Мамина пісня», «Осіння пісня», «Ти мене не ревнуй до пісень», «Не обіцяй їй з неба зір».

Авторка подякувала відвідувачам зустрічі та пообіцяла відвідати КП «Рівнекнига» ще раз та презентуювати свою дитячу літературу.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також