Презентували книгу про загиблих на Сході України захисників із Млинівщини

622 0

Ми у соцмережах:

Презентували книгу про загиблих на Сході України захисників із Млинівщини

Автор видання – місцевий журналіст та краєзнавець Віталій Тарасюк, зібрав у книзі світлини, життєві історії та спогади про Максима Ляшука з Острожця, Юрія Іткалюка з Вовнич, Петра Полицяка з Борбина, Романа Галаса та Олексія Кірися з Млинова, Руслана Кондратюка з Війниці.

В Острожецькому ліцеї ім. І.Єремеєва, до 32 річниці з Дня народження Максима Ляшука, було презентовано книгу «За Україну полягли…», присвячену загиблим в зоні АТО/ООС жителям Млинівщини. Автор видання – місцевий журналіст та краєзнавець Віталій Тарасюк, зібрав у книзі світлини, життєві історії та спогади про Максима Ляшука з Острожця, Юрія Іткалюка з Вовнич, Петра Полицяка з Борбина, Романа Галаса та Олексія Кірися з Млинова, Руслана Кондратюка з Війниці. Окрім цього, у книзі є поетичні твори, присвячені захисникам України.

 

 

Участь у презентації взяв голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський, секретар Острожецької сільської ради Світлана Павлюк, упорядник книги Світлана Король, родина загиблого Максима – мама Наталія Володимирівна, дружина Ольга та син Матвій, матері загиблих в АТО/ООС Олексія Кірися та Петра Полицяка, рідні та побратими Максима, колеги, педагоги та учні ліцею, односельчани.

 

Всеволод Пекарський подякував пані Наталії, мамі загиблого захисника, за виховання сина, зазначивши: «Максим Герой, яким пишається країна! Дякую ініціаторам та автору видання – книга напрочуд змістовна й важлива. І не лише для рідних – а для всієї Дубенщини. Ми маємо знати більше про наших Героїв, тому книги, отримані від автора – особисто передам до бібліотек».

 

Присутні на заході ділились спогадами, розповідали життєві історії, декламували патріотичні вірші, повідомляє Дубенська РДА

 

Після завершення презентації присутні поклали квіти до могили Максима Ляшука на місцевому кладовищі.  Світла пам’ять полеглим захисникам України!

 

 

 

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також