Презентували матусям колисанки

1289 0

Ми у соцмережах:

Презентували матусям колисанки

Перед святами рівненські письменники на допомогу мамам і бабусям презентували диск з сучасними колисанками. Тексти авторів поклали на музику. Попри те, що випустили диск, нічого не доведеться купувати – усі колискові є у відкритому доступі

До збірника «Колисанки для рівненят» увійшло 20 творів рівненських письменників, покладених на музику самими авторами і Андрієм Пастушенком, композитором та головою обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки. Деякі письменники виконували власні твори самі, інші ж лунають голосом солістки обласної філармонії Анастасії Янцур, повідомляє Північ-інфо..

- Доки на світі будуть народжуватися немовлята – доти матусі будуть співати їм колискових пісень. А хтось буде їх складати, передаючи тексту та мелодії всю свою ніжність і тепло, -  написала на своєму фейсбук-акаунті письменниця Віра Правоторова, на вірші якої покладено п’ять колисанок.

Окрім неї, авторами текстів є Лідія Гольонко, Андрій Пастушенко, Тата Рівна, Валентина Люліч, Неоніла Диб’як та Вікторія Климентовська. Всі двадцять колисанок на радість мамам є у відкритому доступі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також