Презентували «Рівненський буквар»

577 0

Ми у соцмережах:

Презентували «Рівненський буквар»

У Міському Будинку культури свою книгу "Рівненський буквар" презентувала Олена Медведєва.

Це друге доповнене видання. Перше письменниця написала ще сім років тому. Як зазначає авторка, доповнення написала до повномасштабного вторгнення та планувала друкувати в Харкові, однак через війну не зуміла цього зробити.

До цього видання своїми ілюстраціями долучилися діти усіх рівненських ліцеїв та гімназій, а також школярі Квасилова. Мистецькі декоративні літери, альбом «Рівне і рівнята» - це їхні роботи. Про краєзнавство цікаво, доступно, дитячою мовою, із сучасними настроями та подіями. Усе найцікавіше про Рівненщину для дітей від А до Я на сторінках «Рівненського букваря». Дякую всім меценатам, завдяки яким ця книга побачила світ”, - розповідає авторка Олена Медведєва.

«Рівненський буквар» вийшов коштом міського бюджету відповідно до «Програми розвитку культури в м. Рівному на 2019-2023 роки», коштом меценатів але найбільшу фінансову підтримку надала Благодійна організація “Фонд Віктора Шакирзяна”. Як розповідає сам Віктор Шакирзян - це важливий освітній проєкт, який допоможе школярам більше знати про рідний край.

Ця книга стала, дійсно, особливою подією для нашої громади та всіх тих, хто цікавиться історією та культурою. Перший «Рівненський буквар» побачив світ 7 років тому. Цьогоріч - друге доповнене видання, присвячене нашим захисникам, які щодня мужньо боронять нашу незалежність. Щира подяка всім, хто працював над цією книгою, зокрема відомій Рівненській письменниці Олені Медведєвій. В цей важкий для нашої країни час, ці фантастичні, творчі люди створили видання, яке в лаконічній та доступній манері дає розуміння важливих подій, що відбувалися у Рівному. Також хочу подякувати нашим рівненським школярам, ілюстрації яких додали книзі автентичності. Радий, що поряд з іншими меценатами до створення цього видання долучилась і благодійна організація "Фонд Віктора Шакирзяна". Дякую всім за внесок у цей чудовий спільний проєкт”, - зазначив Віктор Шакирзян.

До слова, книга вийшла тиражем у понад 2 тисячі. Буквар авторка присвятила захисникам України.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також