Презентують збірник спогадів про події Революції Гідності

1357 0

Ми у соцмережах:

Презентують збірник спогадів про події Революції Гідності

Збірник спогадів «Майдан: усна історія» зі свідченнями очевидців та учасників Революції Гідності презентують у вівторок, 12 лютого, в Рівненській обласній бібліотеці для молоді.

Видання підготовлено за однойменним проектом Українського інституту національної пам’яті. В рамках проекту на основі зібраних спогадів започаткували серію друкованих видань «Майдан від першої особи», маючи за мету зберегти пам’ять про ті знакові події.

Перший випуск «45 історій Революції Гідності» вийшов 2015 року, наступного року побачила світ друга книга - «Мистецтво на барикадах». Третій випуск «Майдан від першої особи. Регіональний вимір» складається з двох частин, де зібрано 250 історій, фотографії та документи.

У презентації збірника «Майдан: усна історія» візьмуть участь координатор регіональних записів проекту «Майдан: усна історія» Українського інституту пам’яті Тетяна Привалко, завідувач відділу Українського інституту національної пам’яті Тетяна Ковтунович, доцент НУ «Острозька академія» Сергій Штурхецький, учасники та свідки тих подій.

На захід запрошують усіх охочих. Початок о 16.00.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також