Президент компанії «ВС Груп Менеджмент» Микола Лавренко: «В жодному разі ми не можемо «заморозити» взимку населення»

836 0

Ми у соцмережах:

Президент компанії «ВС Груп Менеджмент» Микола Лавренко: «В жодному разі ми не можемо «заморозити» взимку населення»

 Микола Лавренко, президент компанії «ВС Груп Менеджмент», яка управляє Рівнеобленерго, розповів в інтерв’ю про підготовку до зими.

«Вже зараз зрозуміло, що буде велике навантаження на енергомережі. Бо якщо всі «сядуть на розетку», це буде величезною проблемою, особливо за відсутності низки генеруючих потужностей, включаючи Запорізьку АЕС», - коментує пан Лавренко. Тому наразі проводиться робота з місцевими органами влади, аби передбачити проблеми, з якими можуть стинутися підприємства у холодний період часу.

За прогнозами Миколи Лавренка, взимку на Україну чекає важка ситуація. «Якщо ресурсів не вистачатиме, будуть обмеження, в першу чергу, вони зачеплять бізнес та підприємства, бо в жодному разі не можемо «заморозити» населення», - розповідає він.

Зараз обленерго на місцях фокусує увагу на перевірці стану електрообладнання і за необхідності проводитиме регламентні роботи, ремонт та підготовку до опалювального сезону, звісно, крім окупованих територій.

«Енергетики зараз – ще одна із ліній захисту України. Кожен співробітник наших компаній, що входять до групи компаній VS Energy, добре розуміє це. І ми діємо так, щоб на енергетичному фронті ситуація була контрольованою. Для нашої спільної української перемоги!», - наголошує пан Лавренко.

 

«ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» об’єднує в єдиній системі управління п’ять енергорозподільчих підприємств-операторів систем розподілу («Херсонобленерго», «Житомиробленерго», «Кіровоградобленерго», «Чернівціобленерго», «Рівнеобленерго»). На підприємствах під управлінням компанії працює понад 11 тис. працівників.

З 2014 року акціонерами «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» є громадяни Євросоюзу Валтс Вігантс (Латвія), Віліс Дамбінс (Латвія), Артурс Альтбергс (Латвія), Олег Сізерман (Німеччина), Марина Ярославська (Німеччина).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також