Президент нагородив двох захисників України з Рівненщини, але посмертно

1015 0

Ми у соцмережах:

Президент нагородив двох захисників України з Рівненщини, але посмертно

Голова Сарненської районної державної адміністрації Олександр Кохан повідомив про це сьогодні у Фейсбуці.

- ОХМАК Валерій Степанович – солдат, ГОЛОВКО Віктор Олександрович - старший лейтенант. За наше право бути вільними людьми у вільній країні вони віддали найдорожче – свої життя. Вони стали Героями для всіх нас і для майбутніх поколінь.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Валерія ОХМАКА нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Указ президента України №240/2022. 

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу звання Героя України з удостоєнням ордену «Золота Зірка» присвоєно Віктору ГОЛОВКУ (посмертно). Указ президента України N251/22. Вічна слава Героям! Пам’ять про Вас вічно житиме у наших серцях. Ніколи не пробачимо ворогу! Слава Україні! Героям Слава! - заявив чиновник.

Віктор Головко майже двадцять років прослужив у Національній гвардії України. Неодноразово виконував бойові завдання в зоні ООС. Загинув, захищаючи Київ та область.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також