Президент подякував спонсорам за підтримку баскетболістів

1483 0

Ми у соцмережах:

Президент подякував спонсорам за підтримку баскетболістів

Напередодні старту нового сезону Баскетбольний клуб «Рівне» презентував нових спонсорів команди, а також подякував всім тим, хто підтримує клуб від моменту його заснування. Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук висловив вдячність обласній та міській владі, а також компаніям-партнерам, які повірили у відродження баскетболу в Рівному. Нагадаємо, жіноча команда в дебютному сезоні виборола «бронзу» Суперліги, а чоловіки потрапили в четвірку найкращих Вищої ліги.

Виконання поставлених завдань в новому сезоні було б неможливим без залучення фінансової підтримки. Хоч левова частка бюджету клубу формується завдяки бюджетним коштам міста та області, але завжди приємно, коли компанія однодумців розширюється завдяки фінансово-успішним людям, які розуміють важливість розвитку спорту в місті та не на словах, а на ділі допомагають в відродженні та становленні баскетболу у Рівному.

Власник компанії “КТС” Михайло Шматов

Представник компанії виробника високоякісних металопластикових конструкцій “Epsilon”.

Директор клесівського кар’єру нерудних копалин “ТехноБуд” Олександр Ковальчук

З цього сезону до колективу підтримки БК “Рівне” долучилися такі відомі бренди, як мережа магазинів компьтерної техніки “КТС”, інтернет-магазин спортивного одягу “Slam City”, виробник високоякісних металопластикових конструкцій ТМ “Epsilon” , Клесівський кар’єр нерудних копалин “ТехноБуд” та ТЦ “Злата Плаза”.

Керівництво та представників вищезгаданих компаній представили іншим партнерам та спонсорам БК “Рівне”, які підтримують клуб з перших днів існування – це компанія “AutoPlus”, ТМ Spele, компанія “Полісся-Трейд”, спільне українсько-чеське підприємство “PST Ukraine”, магазин меблів “Baltic House”, ТМ Futbolki.net, ТМ Espresso LAB, поліграфічна компанія “VPM Поліграф”, виробник спортивного одягу “Gera”, Медико-діагностичний центр ” Експерт”.

Усі партнери та спонсори клубу змогли познайомитись один з одним, а також поспілкуватися в неформальній обстановці. Президент БК “Рівне” Сергій Ліщук кожному з них вручив атрибутику клубу та запрошення на матчі.

Нагадаємо, що вже цими вихідними 6 та 7 жовтня чоловіча команда БК «Рівне» проведе перші матчі нового сезону Вищої ліги. На своєму майданчику підопічні Михайла Переверзія прийматимуть баскетбольний клуб «Старий Луцьк». У суботу поєдинок розпочнеться о 17:00, а в неділю о 13-ій годині.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також