Президент Польщі Дуда прибув з візитом до Києва

659 0

Ми у соцмережах:

Президент Польщі Дуда прибув з візитом до Києва

До Києва прибув президент Польщі Анджей Дуда, повідомили у канцелярії польського президента

- Президент Анджей Дуда на запрошення президента Володимира Зеленського сьогодні перебуває у Києві", - повідомили у канцелярії у Twitter.

 

 

УНН повідомляє, що під час візиту, як анонсовано, відбудуться двосторонні переговори між президентами та делегаціями щодо ситуації в Україні, підтримки у військово-економічній та гуманітарній сферах, двосторонньому співробітництву.

Президент Польщі Анджей Дуда також, згідно з планом, візьме участь у 2-му саміті Кримської платформи, скликаному президентом України. 

Кримська платформа – форум за участю глав держав та міжнародних організацій, спрямований на відновлення територіальної цілісності України та припинення незаконної окупації Криму російською федерацією.

Інавгураційний саміт Кримської платформи 23 серпня 2021 року у Києві відбувся також за участю Президента Республіки Польща.

Візит президента Республіки Польща проходить напередодні Дня Незалежності України та є п'ятою зустріччю президентів Польщі та України цього року та третьою з початку війни. Попередні зустрічі відбулися 20-21 січня у Польщі та 23-24 лютого, 13 квітня та 21-22 травня у Києві.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також