Президент прилетів у Туреччину, щоб перевірити, як там тренується «Верес»

1355 0

Ми у соцмережах:

Президент прилетів у Туреччину, щоб перевірити, як там тренується «Верес»

Рівненський Верес у турецькому Белеку продовжує готуватися до весняної частини сезону. До стану команди завітав президент клубу Іван Олексійович Надєїн, як і щорічно, перевірити підготовку футболістів та виголосити мотиваційну промову для гравців.

Підсилення команди: днями Верес підписав центрального захисника Олександра Маткобожика. Він уже провів перше тренування із командою, поділився думками про перехід із інформаційною службою червоно-чорних.

Про тренування. На ранковому тренуванні гравці розділилися на два умовні табори. Дехто займався біговою роботою, дехто брав участь у різноманітних естафетах. Завершувалося тренування практикою ударів по воротах. Тим самим також проводилися тренування для воротарів.

Ввечері гравці провели кілька ігрових серій у рамках вечірнього тренування. Команди були поділені на дві половини, гравці змагалися між собою за перемогу.

Щодо ситуації у Туреччині. Епіцентр землетрусу був далеко від розташування команди, тому з гравцями все добре, усі у безпеці. До Белеку дійшла тільки вібрація, дехто із гравців прокидався від неї вночі. Також був сильний вітер. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також