Президент УАФ разом з юними футболістами заспівав на «Авангарді» популярну стрілецьку пісню

1364 0

Ми у соцмережах:

Президент УАФ разом з юними футболістами заспівав на «Авангарді» популярну стрілецьку пісню

Дитячо-юнацька спортивна школа з футболу "Верес" поповнилася маленькими футболістами.

30 дітей-переселенців, які разом з батьками після початку війни вимушено приїхали до тилового Рівного, доєдналися до команди спортсменів. Діти побували на стадіоні "Авангард", зіграли у футбол із гравцями народного клубу Сергієм Шестаковим і Романом Мірошником, а також відвідали Veres Place.

Усі маленькі учасники свята отримали атрибутику з символікою НК "Верес", футбольні м‘ячі і солодкі подарунки від вболівальників народного клубу "Верес", президента Української асоціації футболу Андрія Павелка, головного управління ДСНС в області, Рівненської фабрики нетканих матеріалів та Рівненського театру ляльок.

Також усіх дітей запросили до занять у комунальній ДЮСШ з футболу "Верес". Всі разом заспівали пісню «Ой, у лузі червона калина…» 

- Важливо інтегрувати переселенців та їхніх дітей в життя області. На сьогодні на Рівненщині вже понад 5 тисяч таких дітей шкільного віку. Спорт для них - це один із засобів психологічної адаптації. Усі діти заслуговують на щасливе дитинство. Ми будуємо спортивні об‘єкти не лише для місцевих команд, а й для нашого майбутнього покоління. Нагадаю, стадіон «Авангард» реконструювали в рамках президентської програми Велике будівництво. І переконаний, після перемоги ми його обов‘язково завершимо, - повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

- Діти повинні чимось займатись. Дитячо-юнацька спортивна школа - відкрита для хлопців і дівчаток, які хочуть займатися футболом. Набір дітей там проводить в тому числі і тренер нашого клубу Володимир Гоменюк. Тому ми підтримали таку акцію. Намагаємося заохотити, залучити дітей до занять спортом, показати, що в нас є клуб в Рівному. Щоб батьки цих дітей знали, що можна їх записати до футбольної секції. А для нас - це можливість виховати футболістів, які зможуть допомогти клубу в майбутньому, - сказав президент народного клубу "Верес" Іван Надєїн.

На заході побував і міський голова Рівного Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також