Президент України 15 січня розпочне візит у Швейцарію

372 0

Ми у соцмережах:

Президент України 15 січня розпочне візит у Швейцарію

Президент України Володимир Зеленський 15 січня року розпочне робочий візит до Швейцарської Конфедерації, де, зокрема, проходить щорічний Всесвітній економічний форум у Давосі.

Анонс візиту Володимира Зеленського опублікований у Telegram Офісу президента України.  

Він зустрінеться з головами обох палат парламенту, лідерами партій та президенткою Швейцарії, візьме участь у Всесвітньому економічному форумі та проведе низку двосторонніх зустрічей.

А міністр оборони України Рустем Умєров на форумі у Давосі (Швейцарія) сьогодні презентував 6-ий пункт Формули миру: «Виведення російських військ з території України». Він запропонував створити міжнародну робочу групу на рівні міністрів оборони та радників з питань нацбезпеки, щоб спільно напрацювати механізм виведення військ РФ з України.

Як констатував Умєров, запропонована президентом Володимиром Зеленським формула миру на сьогодні обʼєднує вже 83 країни світу.

На зустрічі радників міністр наголосив на неможливості говорити про відновлення суверенітету й територіальної цілісності України без повного виведення та роззброєння російських військ і терористичних угруповань із тимчасово загарбаних територій.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також