При острозьких школах учні займатимуться тхеквондо

831 0

Ми у соцмережах:

При острозьких школах учні займатимуться тхеквондо

Минулого тижня відбулися показові тренування з тхеквондо ВТ в Грем’яцькій школі та Острозькій школі №3. Керівництво Острозької тер громади планує відкрити секції з цього виду спорту при місцевих школах.

 До учнів завітав президент Федерації тхеквондо у Рівненській області Руслан Глега. Він же і провів показові тренування з дітьми. Заходи відбулися за підтримки міського голови Юрія Ягодки та начальника управління освіти, молоді та спорту виконкому Острозької міської ради Віктора Самчука.

Відкриті тренування розпочалися з представлення тренерів та знайомством з олімпійським видом спорту родом із Кореї.

- Приємно спостерігати за емоціями дітей, за їх здивуванням під час тренування. Нашим завданням є “розконсервувати” молодь. Це для них щось нове та цікаве. Ці тренування та майбутня секція не організовуються просто так. Це серйозний вид спорту. Рівненська Федерація тхеквондо в рік здійснює близько 30 виїздів на змагання міжобласного та Всеукраїнського рівня. Конкуренція дуже висока. Тому це починання дозволить дітям стати кращими, побачити інші міста, позмагатися із своїми однолітками, - прокоментував міський голова Юрій Ягодка.

 

Окрім тренування та розминки дітям провели невелику лекцію. Там розповіли, що тхеквондо є одним з найбільш систематизованих і науково обґрунтованих бойових мистецтв світу. Воно потребує дисципліни та концентрації уваги.

Враженнями від учнів Острозької громади поділився і президент Рівненської обласної федерації тхеквондо ВТ Руслан Глега:

 

- Тхекводо - це олімпійський вид спорту. На Рівненщині він має вже свою історію та досягнення. Так, вже більше 10 років ми в Рівному проводимо турнір “Західний п’єдестал”. На останні ці змагання приїхало близько 700 учасників з усієї України та закордону. Острожчина поки не представлени на спортивній мапі у цьому виді спорту. Ми хочемо це виправити. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також