Приціли нічного бачення – розширення меж полювання

312 0

Ми у соцмережах:

Приціли нічного бачення – розширення меж полювання

Полювання в темний час доби помітно відрізняється від традиційного промислу вдень, коли озброєний біноклем стрілець, може бачити на десятки кілометрів навколо. Відомо, що з настанням ночі помітно знижується активність одних типів тварин і зростає інших. Для успішного полювання в темряві використовуються приціли нічного бачення, що дозволяють виявляти ціль і робити точні постріли по ній. На сучасному ринку є маса виробників, що пропонують великий вибір моделей на будь-який смак і гаманець. Ера інтернет технологій помітно поліпшила функціонал і можливості нічної оптики до неймовірних меж. Цифрові приціли дозволяють не тільки успішно полювати, але і записувати на відео всі пригоди.

Де в Україні краще купити приціл нічного бачення

Серед великої кількості інтернет-магазинів в нашій країні можна виділити кілька основних гравців, які вже багато років надають якісні послуги. Київська компанія Optic Store на ринку товарів для полювання більше 12-ти років. В каталозі з прицілами нічного бачення https://opticstore.com.ua/catalog/pricely-nochnogo-videniya можна знайти десятки моделей відомих світових брендів. Персонал допомагає початківцям мисливцям визначитися з вибором приладу, також пропонує послуги з установки і пристрілці нічний оптики на озброєнні клієнтів.

Який нічний приціл краще

Приціли нічного бачення можна умовно розділити на дві великі категорії, це нестаріюча класика на основі електронно-оптичних перетворювачів та цифрові ПНБ. Давайте коротко розглянемо переваги і недоліки кожного типу.

1. Перші моделі на фотокатодних трубках, іншими словами електронно-оптичних перетворювачах, з'явилися кілька десятків років тому. Нічна оптика працювала на багаторазовому посилення світла і була вкрай чутлива до яскравих джерел світла. Дальність роботи і якість зображення залишали бажати кращого. Сучасні приціли на ЕОП покоління 3+ позбавлені цього недоліку, також значно збільшилася дальність роботи і якість картинки. Дистанція стрільби в нічних умовах рідко перевищує позначку в 300 метрів, тому це обладнання чудово справляється з усіма завданнями.

2. Цифрове покоління прицілів можна сміливо назвати новим кроком в історії розвитку нічний оптики. Замість фотокатодних трубок, нічне бачення забезпечено надчуттєвими матрицями, які працюють в довгохвильовій частині ІЧ-спектру. Формована картинка транслюється на повнорозмірних мікродисплеях. Функціональні можливості дозволяють робити відеозапис всього, що відбувається. Дальність роботи значно більше, але і вартість такого прицілу на порядок вища.

Підводячи підсумки, можна стверджувати, що при сучасному виборі нічної оптики можна підібрати оптимальне рішення для будь-якого бюджету. Навіть недорогий нічник з невеликою дальністю роботи виведе якість і результативність полювання на абсолютно інший рівень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також