Придатний чи ні? Комісія на Рівненщині перевірятиме достовірність довідок ВЛК

12794 0

Ми у соцмережах:

Придатний чи ні? Комісія на Рівненщині перевірятиме достовірність довідок ВЛК

Область має найнижчий показник висновків непридатності військовозобов’язаних.

Щоб виконати указ Президента щодо перевірки усіх рішень ВЛК, на Рівненщині створюють комісію, яка опрацьовуватиме такі документи з 24 лютого 2022 року.

До перевірок будуть залучені різні відомства, вони можуть бути і перехресними – Рівненщину перевірятимуть фахівці іншої області, - повідомили в прес-службі облдержадміністрації.

"Також будуть перевірені й довідки за доглядом" - додав Олег Вівсяник, який очолює обласний департамент цивільного захисту та охорони здоров’я.

«У територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки є реєстр із усіма даними призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Прихід до ТЦК – це не автоматичне відправлення на війну. Це ціла низка процедур, а також медичний огляд. Є люди, які добровільно йдуть до військкоматів. Проте, є й такі, через кого мобілізація може бути під загрозою. Потрібно зрозуміти, якщо для оборони не буде достатньо військових, то завтра біля наших домівок стоятиме ворог», - підсумував начальник Рівненського обласного ТЦК та СП Іван Павлюк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також