Пригожин відводить зеків від Москви: бунт закінчився пшиком

1213 0

Ми у соцмережах:

Пригожин відводить зеків від Москви: бунт закінчився пшиком

"Заколот" на росії закінчився так само швидко, як і почався/ Голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зупинив свій похід на Москву для помсти Шойгу та Герасимову. За день «бунту Пригожина» Росія втратила шість гелікоптерів і один літак, вбито щонайменше двох військових

Заяву він зробив нібито після переговорів із самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком, повідомляє Знай.UA. 

Євген Пригожин заявив, що 23 червня бійці ПВК "Вагнера" ​​вирушили на "марш справедливості" і за добу дійшли практично до Москви. При цьому вони, за його словами, не зазнали жодних втрат.

Втім, зараз у "кухаря путіна" з'явилося відчуття, що кров може пролитися і щоб цього уникнути він вирішив зупинити бунт і розвернути своїх зеків.

"Наразі настав той момент, коли кров може пролитися. Тому, розуміючи всю відповідальність за те, що буде пролита російська кров, ми розвертаємо свої колони і йдемо у зворотному напрямку до польових таборів згідно з планом", - заявив Пригожин.

Перед цим у мережі з'явилася інформація, що Олександр Лукашенко провів переговори з головою ПВК "Вагнера" ​​та вмовив його відмовитися від заколоту.

"Переговори тривали протягом усього дня. Внаслідок чого дійшли домовленостей про неприпустимість розв'язування кривавої бійні на території росії", - йдеться у повідомленні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також