Прихильники «Пропозиції» їдуть за посадами у Вараш

2117 0

Ми у соцмережах:

Олександр Мензул

Несподівано для всіх відмовився від посади багаторічний директор Рівненської обласної філармонії Микола Орешко. Написав заяву на звільнення «за власним бажанням», яку після особистої зустрічі погодив голова обласної ради Сергій Кондрачук. Після цього митець попрямував до Вараша, де його за політичну активність чекає нова посада.

Коли представник партії «Пропозиція» Олександр Мензул виграв вибори міського голови Вараша, то почав активно формувати свою команду. Посаду директора Кузнецовського міського комунального підприємства отримав відомий у Рівному патентний повірений Юрій Трачук. Під час місцевих виборів Трачук був головою обласного виборчого штабу «Пропозиції». Тепер до сфери його компетенції входять вивезення та захоронення відходів, очисні споруди, водовідведення і теплопостачання.

Посада заступника міського голови дісталася колишньому керівнику управління молоді та спорту Рівненської ОДА, очільнику Корецької РДА Михайлу Волинцю. На місцевих виборах він за підтримки «Пропозиції» балотувався на посаду міського голови Корця.

Що ж до Миколи Орешка, який балотувався у депутати обласної ради від цієї ж партії, то він обійматиме посаду начальника департаменту культури, спорту і туризму. Нову юридичну структуру рішенням сесії Вараської міської ради було створено наприкінці березня. Теперішній заступник міського голови Дмитро Стецюк, який курує культурну галузь, буде відігравати більше політичну роль, а сам Орешко виконуватиме адміністративні функції.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також