Приходько на суд не приїхала

1484 0

Ми у соцмережах:

Марію Приходько захищатимуть три адвокати

Підозрювана у вчиненні смертельної аварії Марія Приходько з Дніпра на судовий розгляд у Рівне 10 квітня не з’явилась.

Оскільки один з трьох її захисників звернувся до Рівненського апеляційного суду з клопотанням про перенесення розгляду апеляційної скарги прокурора про зміну запобіжного заходу у зв’язку з погіршенням здоров’я його підзахисної та перебуванні на стаціонарному лікуванні. Суд апеляційної інстанції клопотання захисника задовольнив та призначив розгляд справи на 17 квітня. 

Нагадаємо, 22 лютого 2019 року поблизу села Грушвиця Рівненського району сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів «Porsche Cayenne» та «Daewoo sens». Водій та двоє пасажирів легковика «Daewoo sens» загинули, п’ятирічну дівчинку госпіталізували до лікарні.  За кермом «Porsche Cayenne» перебувала 34-річна жителька Дніпра Марія Приходько. Їй оголосили підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб.

24 лютого в Рівненському міському суді підозрюваній обрано запобіжний захід — домашній арешт у нічний час.

7 березня Рівненський апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокурора про зміну підозрюваній у вчиненні тяжкого злочину запобіжного заходу на більш суворий — тримання під вартою. Приходько взяли під варту в залі судового засідання — до 23 квітня.

27 березня слідчий суддя Рівненського міського суду задовольнив клопотання захисника Приходько та змінив підозрюваній у вчиненні смертельної ДТП, в якій загинули три людини, а малолітня дитина тривалий час перебувала в тяжкому стані, запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт у нічний час.

Ухвалу слідчого судді місцевого суду оскаржила прокурор, подавши до Рівненського апеляційного суду апеляційну скаргу, в якій просила ухвалу місцевого суду скасувати та ухвалити нову, якою змінити підозрюваній запобіжний захід з домашнього арешту в нічний час на тримання під вартою.

Прес-служба Рівненського апеляційного суду повідомила, що колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ, взявши до уваги ту обставину, що захисник надав підтверджуючі документи про хворобу підозрюваної, а також той факт, що в апеляційній скарзі йдеться про погіршення становища підозрюваної, відтак розгляд без її присутності неможливий, клопотання захисника задовольнив, відклавши розгляд справи на 17 квітня. 

Підозрювану у смертельній ДТП Марію Приходько з Дніпра взяли під варту в залі суду


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також