Прикордонники приземлили у наших сусідів дрон з наркотиками на 13 мільйонів гривень, які збирались переправити через кордон (ВІДЕО)

632 0

Ми у соцмережах:

Прикордонники приземлили у наших сусідів дрон з наркотиками на 13 мільйонів гривень, які збирались переправити через кордон (ВІДЕО)

Під час реалізації інформації оперативників Волинського прикордонного загону на околиці одного з прикордонних населених пунктів Ковельщини прикордонники спільно зі співробітниками СБУ збили квадрокоптер з двома пакунками. Як згодом з'ясувалося, в них знаходилося 22,5 кілограми гашишу.

Правоохоронці оперативно встановили трьох осіб, причетних до протиправної діяльності, та провели у них санкціоновані обшуки. В результаті яких, виявили безпілотники та комплектуючі до них, а також інші речові докази.

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненому за попередньою змовою незакінченому замаху на контрабанду особливо небезпечного наркотичного засобу в особливо великому розмірі.

Суд обрав усім трьом підозрюваним запобіжний захід - тримання під вартою.

Безпілотник і наркотичний засіб вилучені. Крім того, правоохоронці вилучили три автомобілі, які контрабандисти використовували для здійснення незаконної оборудки.

- Обурливо, що у час, коли щодня на Волинь «На щиті» повертаються наші Герої, які ціною власного життя захищали східний та південний кордон України, деякі їхні краяни думають, як нажитися, - так прокоментували подію у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також