Прикрасила сукню бурштином

3087 0

Ми у соцмережах:

Прикрасила сукню бурштином

Марину Порошенко, яка разом зі своїм чоловіком-президентом відвідала Віденський бал, журналісти назвали "бурштиновою королевою". Приводом стала її сукня, оздоблена добірним бурштином.

На бал Петра і Марину Порошенків запросив президент Австрії Александр Ван дер Беллен. Всього на балу були присутні близько 500 гостей. Марина Порошенко для появи на балу обрала пошиту три роки тому сукню блідо-золотистого кольору від української дизайнерки Вікторії Гресь. Сукня пошита з шовкової органзи зі шлейфом, відкладний комір серед інших елементів декору оздоблений бурштином. Кожен з камінців дизайнерка добирала самостійно, повідомляє ТСН. Елегантний образ пані Марина доповнила золотими сережками та браслетом, також оздобленими бурштином. Кажуть, що цьогоріч бурштин – хіт сезону серед напівдорогоцінних каменів, що застосовуються для оздоблення одягу та аксесуарів, адже нині триває рік жовтого пса.

NV STYLE додає, що за традицією Віденський бал розпочався з трьох танців - полонезу, польки і вальсу. Петро і Марина Порошенки спостерігали за балом з ложі в першому ряду. Видання назвало Марину Порошенко "бурштиновою королевою". Зазначимо, що на бал вдалося прорватися й активісткам Femen, одна з яких роздяглася, протестуючи проти приїзду президента України Петра Порошенка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також