Приліг, заснув і мало не загинув

1636 0

Ми у соцмережах:

Приліг, заснув і мало не загинув

Рівняни повідомили у вівторок рятувальникам про задимлення на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку, що на вулиці Парковій у Рівному. До місця виклику було направлено два чергових відділення рятувальників і оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС в області.

Рятувальники по висувній пожежній драбині через балкон потрапили до помешкання. У вщент задимленій квартирі в одній із кімнат вони виявили чоловіка, що міцно спав. Людину негайно вивели на вулицю та  передали медикам. На газовій плиті знайшли їжу, що підгоріла. Рятувальники негайно перекрили газопостачання та провітрили помешкання.

Врятованим виявився орендар квартири - 65-річний чоловік. Він  залишив на плиті готуватися страву, а сам приліг, заснув і мало не загинув.Лише завдяки пильності сусідів і оперативності працівників ДСНС вдалося запобігти смертельному отруєнню.

Зважаючи на часті подібні випадки підгорання їжі, рятувальники закликають мешканців бути обережними у побуті і дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Адже залишена на газовій плиті страва здатна призвести до загибелі господарів, пожежі чи вибуху у помешканні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також