Приміщення старої школи на Рівненщині переробили під дитсадок

990 0

Ми у соцмережах:

Приміщення старої школи на Рівненщині переробили під дитсадок

Замість старого приміщення школи, у Бабині відкриють оновлений сучасний дитсадок. Так, дошкільнята села Горбаків, що у Бабинській ТГ Рівненського району, скоро навчатимуться в покращених умовах.

Як повідомляють у Рівненській ОДА, відновити старе приміщення, перепланувати кабінети та реконструювати заклад ззовні та зсередини вдалось завдяки програмі «Велике будівництво».«Раніше на території Горбаківської сільради був лише 1 старий садочок, який досі не оновлювався. Тому рішення про реконструкцію приміщення школи під новий садок підтримали усі мешканці. Тепер і діти, і батьки чекають на відкриття», - розповіла заступниця голови Бабинської ТГ Вікторія Горн.

Загалом тут навчатиметься 50 дітей у 3 групах.

Спочатку будівельники демонтували старі існуючі перегородки та замінили їх на нові, потім перепланували перший та другий поверх. Таким чином конструкцію самої будівлі вдалось підсилити і вивести із застарілого стану. Реконструкція закладу вже йде до завершення.За словами голови облдержадміністрації Віталія Коваля, цьогоріч до тієї ж програми включені 3 садочки Рівненщини. Наразі  працюють над будівництвом дошкільного закладу у Рівному на вулиці Коновальця, а також над реконструкцією у смт Мізоч та селі Горбаків Рівненського району. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також