Приніс дві з половиною тисячі гривень хабара поліцейським

1685 0

Ми у соцмережах:

Приніс дві з половиною тисячі гривень хабара поліцейським

Події розгорталися у ніч на 17 вересня. У селищі Мізоч під час патрулювання, поліцейські групи реагування зупинили транспортний засіб «АЗЛК 412», якого якого, як з'ясувалося, не мав водійського посвідчення та був напідпитку.

29-річний місцевий житель 15 квітня цьогоріч уже притягувався до адмінвідповідальності за керування у стані сп’яніння. Відтак, був позбавлений права керування транспортними засобами.
 

Цього разу за зовнішніми ознаками він теж був напідпитку. У присутності двох свідків водій погодився пройти тест на стан сп’яніння: драгер показав 1,4 проміле. Під час складання адміністративних протоколів, правопорушник запропонував поліцейському знищити матеріали за винагороду, пообіцявши 2500 гривень або 100 доларів США.

Про пропозицію жителя Мізоча поліцейський одразу повідомив на лінію «102» та доповів керівництву.
Попри відмову в отриманні хабара та попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, 29-річний чоловік все ж навідався уранці того ж дня до працівників поліції та приніс 2500 гривень.
 

Факт надання неправомірної вигоди поліцейському групи реагування патрульної поліції у приміщенні Здолбунівського відділення поліції слідчі задокументували, а гроші вилучили. За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 369 Кримінального кодексу України, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також