Принцип роботи та різновиди бездротових пристроїв MagSafe

3198 0

Ми у соцмережах:

Принцип роботи та різновиди бездротових пристроїв MagSafe

Пройшло приблизно два роки, як компанія apple презентували новий спосіб заряджання смартфонів. Виробник дещо незвичним способом вирішив це питання, і презентував MagSafe.

Особливості використання MagSafe для iPhone

 

Це магнітна шайба, яка закріплюється на смартфоні з тильної сторони. Головна перевага цього пристрою в тому, що зарядження здійснюється у 2 рази швидше, ніж іншими способами, які не вимагають користування дротами. Користувачі зазначили, що швидкість зарядки співпадає зі швидкістю, яка здійснюється з використанням звичайного провідного пристрою. Наразі більшість користувачів, які мають старі моделі айфонів, не можуть користуватися цією зарядкою. Її можна використовувати, починаючи з iPhone 12.

Переваги пристрою MagSafe:

♦ Головна перевага цього пристрою в тому, що ним можна вільно здійснювати зарядження смартфона у машині. Можна користуватися технікою, як звичайним навігатором. Таким чином, передня панель повністю вільна, є можливість її використання.

♦ Наразі, окрім MagSafe, що представлені за посиланням https://phone-jacket.com.ua/aksessuary/zaryadki/besprovodnye-zaryadki-dlya-iphone/, є ще декілька безпровідних зарядок, які можна використовувати для айфонів. Зокрема це тримачі, які створені спеціально для авто. Але швидкість зарядження значно нижча, ніж у MagSafe.

♦ Головна перевага цього пристрою в тому, що немає жодних перешкод, які б не дозволяли користуватися пристроєм. Дріт магнітної зарядки може заважати, проте телефон можна вивернути так, як потрібно, не зважаючи на дроти. Вони також обертаються, тобто якщо зарядка трохи зміщується, то процес роботи не припиняється.

Як заряджати одразу кілька приладів від Apple?

Чудово себе зарекомендував пристрій magsafe duo. Це аксесуар, який дозволяє одразу здійснювати зарядження айфона та apple watch. Крім того, можна здійснювати зарядження і звичайних airpods. Для користувачів, у яких немає авто, цей пристрій може здаватися зайвим. Проте якщо у людини є автомобіль, він постійно знаходиться в дорозі, це чудовий пристрій, яким можна користуватися в авто, здійснюючи одночасно зарядження кількох приладів. Основна особливість у тому, що magsafe duo поєднує в собі одразу два пристрої, причому вони знаходяться на одній пластині, що спрощує зарядження.

Пристроєм можна користуватися у сукупності з чохлами та захисними бамперами. Тобто звичайний пластик або силікон чудово пропускає магнітні потоки, забезпечуючи заряджання пристрою. При цьому трохи знижується швидкість зарядження, але пристрій може нормально заряджатися. Зовсім нещодавно з'явився комплексний пристрій, який дозволяє заряджати одразу три гаджети. Тобто смартфон, apple watch, а також airpods. Це чудовий вибір для людей, які постійно користуються лише приладами від apple.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також