Принципи вибору дитячих роликів

502 0

Ми у соцмережах:

Принципи вибору дитячих роликів

Величезна кількість сучасних дітей віддають перевагу сидячому способу життя. Це пов'язано з тим, що наразі в деяких регіонах навчання відбувається в дистанційному форматі. Тому діти до обіду знаходяться онлайн, сидячи за екраном ноутбуків, комп'ютерів. Щоб діти росли здоровими та спортивними, їм потрібен динамічний спосіб життя. Оптимальним варіантом для цього можна вважати велосипед або ролики.

Як обрати перші ролики для дитини?

Більшість батьків взагалі нічого не розуміють, купуючи ролики дитячі, тому можуть віддавати перевагу дешевим моделям, або витрачати шалені гроші на моделі, які можна придбати дешевше.

Щоб зберегти гроші та не купити непотріб, варто звертати увагу на декілька основних характеристик:

  • Не варто купувати найдешевші моделі, бо це товари від китайських виробників з низькою якістю.
  • Зазвичай таких роликів вистачає лише на один сезон і навчатися кататися на них зовсім незручно, травматично. Досить часто такі моделі додатково доповнюють наколінниками, шоломом, щоб захистити дитину під час навчання.
  • Але деякі з батьків бажають придбати досить дорогі моделі, не враховуючи побажань та особливостей дитини. Деякі брендові моделі мають завищену вартість, яку ви сплачуєте за ім'я, пов'язане з назвою компанії виробника.

Чим відрізняються дитячі ролики?

Звертайте увагу на спосіб фіксації роликів на нозі. Найліпше, якщо це будуть шнурки та липучки, як у моделі Rollerblade Microblade g, що створені для дівчаток. Це дозволить зафіксувати стопу та запобігти вивихам під час навчання. Найкращими вважаються моделі, що знаходяться у середній ціновій категорії, бо вони задовольняють вимоги майже всіх покупців.

Ролики вирізняються не лише вартістю, але й конструкцією. Значна кількість батьків досить часто віддають перевагу універсальним моделям, з можливістю регулювання розміру. Це зовсім незручні моделі, які призводять до втоми ніг та роблять використання роликів зовсім незручним. Тому не варто купувати такі моделі. Краще обрати вироби, що підбираються під певний розмір взуття.

Зазвичай такі моделі важко назвати професійними, але для навчання вони ідеально підходять. Такі моделі відрізняються стійкістю, використанням якісних матеріалів для виготовлення, що забезпечує тривалий термін служби. Необхідно, щоб ролики витримували рух дитини, яка ще не вміє кататися. Тобто вони повинні виготовлятися зі стійких та міцних матеріалів, які витримують удари та агресивну модель керування. Найкращі моделі мають литу та цільну раму, а також підшипники на коліщатах. Це дозволяє виконувати нескладні трюки.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також