Припиніть бігати до вбиральні ночами

2013 0

Ми у соцмережах:

Припиніть бігати до вбиральні ночами

Потреба прокидатися вночі, щоб попісяти, називається ніктурією і зустрічається у 75% жінок віком від 40 років, повідомляє Womans World і рекомендує, як скоротити кількість нічних відвідувань туалету.

Після довгого дня розслабтеся, покладіть ноги на м’яку подушку за годину до сну, це допоможе вам під час останнього перед сном сечовипускання повністю випорожнити сечовий міхур.

Якщо ви прокинулися, щоб сходити до вбиральні, і у вас виникли проблеми із засинанням, зробіть серію повільних глибоких вдихів протягом двох хвилин. Це активує блукаючий нерв, який м’яко уповільнює серцебиття, щоб ви могли розслабитися та задрімати.

З’їжте жменю гарбузового насіння за годину до сну. Це сильнодійний засіб підвищує рівень тестостерону, що, своєю чергою, допомагає зміцнити м’язи тазового дна, щоб підтримувати контроль над сечовим міхуром. Насіння також допомагає розслабити м’язи стінки сечового міхура, тим самим збільшуючи здатність утримувати сечу та зменшуючи частоту сечовипускання.

Однак перш ніж дотримуватися цих порад, варто порадитися зі своїм лікарем та виключити наявність будь-яких проблем зі здоров’ям.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також