Припніть язика й контролюйте емоції: астропрогноз на 26 липня

804 0

Ми у соцмережах:

Припніть язика й контролюйте емоції: астропрогноз на 26 липня

 

Овен
Важливий  день в особистому житті. Несподівані сюрпризи і круті повороти долі вплинуть на настрій. Не вступайте в непотрібні суперечки. Будьте розважливими.

 Телець
Цей день краще провести на самоті. Звичайно ж, зовсім поринати в себе не потрібно, але відпочити і пофілософствувати - корисно. Миттєво прийде рішення давньої особистої проблеми.

Близнята
Не варто втікати від змін, вони необхідні як повітря. День виявиться спекотним у всіх відношеннях. Особливо будьте обережні на воді й на дорозі. Удача буде на стороні тих, хто вміє чекати.

 Рак
Якщо давно турбують болі в спині або шлунку, то одними таблетками, які самі собі призначили, не обійтися. Доведеться проконсультуватися у лікаря. Знайдіть потрібні слова для коханої людини, їй зараз нелегко.

Лев
Спочатку думайте, а потім вихлюпуйте свої емоції. Відмовтеся від запрошення на пікнік, задоволення він не принесе. Краще проведіть час із сімєю вдома. Смачний обід, задушевні розмови з домочадцями – що може бути краще?

Діва
Грозові хмари згустилися над стосунками з другою половинкою. Якщо самостійно знайти громовідвід, то романтика повернеться. Не переймайтеся тим, що вже пішло в минуле.

Терези

Духовний розвиток і медитація поліпшать самопочуття. Якщо це для вас заскладно, зробіть хоча б зарядку. Сьогодні все нове і незвичайне не принесе успіху. До вечора вирішаться застарілі фінансові проблеми.


Скорпіон
Якщо будете мислити неординарно, то знайдете купу однодумців. Але від віртуального світу тримайтеся подалі, він віддалить вас від реальності. Стосунки в сімї налагоджуйте вдвох.

Стрілець
У вас вийде все, що намітили зробити. Від авантюрних пропозицій тримайтеся подалі. Нудною видасться зустріч з людиною, від якої ви нещодавно були в захваті. Знизьте планку вимог до другої половинки.

Козеріг
Можуть загостритися хронічні захворювання після надмірних фізичних навантажень, неправильного харчування і перегріву. Відпочиньте сьогодні від всього. Вид релаксу – наскільки дозволять погода і гаманець.

Водолій
День почнеться з чудесних новин. Вам захочеться літати від щастя, але побутові проблеми пригальмують ваш політ. Відкладіть розваги на вечір. Перед тим прогуляйтеся по магазинах – обновки будуть вдалими.

 Риби
Зірки пророкують не зовсім сонячний день, але без серйозних проблем. Барв у життя додадуть сюрпризи від родичів. Порадійте разом з ними і допоможіть, якщо можете.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також