Приснув патрульному в обличчя газ

1509 0

Ми у соцмережах:

Приснув патрульному в обличчя газ

Це зробив квартирний злодій.

Патрульним надійшов виклик про те, що у дворі будинку на вулиці Дубенській у Рівному перебувають підозрілі особи, які намагаються вивідати інформацію про відсутність власників квартир будинку. Коли інспектори прибули на місце події, то виявили заявника, який вказав на будинок, біля якого ходили підозрілі особи.
Патрульні вирішили поспілкуватись з ними, але таке бажання було не взаємним. Щоб уникнути перевірки документів та поверхневої перевірки, один з чоловіків витягнув балончик зі сльозогінним газом та приснув в обличчя патрульному. Розпочалось переслідування.

Тим часом, поліцейський другої роти Анатолій Белінський, який повертався з нічної зміни та перебував на вихідному, побачив факт нападу на колегу та затримав нападника. Затримали й іншого зловмисника - 35 річного громадянина Грузії. До нього застосували кайданки. На місце викликали слідчо-оперативну групу та швидку.

Громадянином, який розпилив балончик в обличчя патрульному виявився 30-річний житель м. Калуш Івано-Франківської області, який був раніше судимим за квартирні крадіжки. У нього знайшли набір відмичок.

Слідчі за фактом насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування. Зловмисника затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Нападнику загрожує позбавлення волі на строк до 5 років, повідомляє патрульан поліція Рівненської області.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також