ПриватБанк стає ближчим до клієнта

1393 0

Ми у соцмережах:

ПриватБанк стає ближчим до клієнта

Відразу два відділення ПриватБанку у різних районах міста відкрили цього тижня у Рівному. Тож тепер рівнянам користуватися банківськими послугами буде ще зручніше.

— Зазвичай банки відкривають свої відділення у центрі міста, — розповів керівник прес-офісу ПриватБанку в Рівненській області Андрій Хмельник. - Однак мешканцям не завжди зручно їхати спеціально у центр, щоб отримати банківські послуги. Тож щоб бути ближчими до клієнта, ми відкрили відділення у мікрорайоні "Північний" — на вулиці Романа Шухевича, 10 та навпроти радіозаводу — на вул.Данила Галицького, 2. Кожне відділення має зону самообслуговування, яка працює цілодобово, і відкриту зону всередині, де нема кабінетів. Також тут є каса, зона для обслуговування віп-клієнтів, кімната переговорів, де клієнт може отримати індивідуальну конфіденційну консультацію чи при потребі порахувати велику суму грошей.

 
Подбали тут і про те, щоб клієнтам не доводилося стояти у чергах. Адже кожен працівник відділень є універсальним банкіром і може надати клієнтам будь-яку послугу чи навчити їх, як ними користуватися самостійно. Тож тепер не потрібно чекати, поки звільниться спеціаліст, відповідальний за надання тієї чи іншої послуги. — У цих відділеннях зовсім новий для України формат обслуговування, коли працювати з клієнтом може кожен вільний на цей момент працівник, а будь-яку послугу можна отримати протягом кількох хвилин, — пояснив директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів. — Подібне вже активно застосовують фінансові установи США та Європи. Тобто за кордоном це стає стандартом обслуговування. А в Україні першим його впроваджує ПриватБанк. — У нашому відділенні клієнти можуть отримати швидко і доступно будь-яку банківську послугу, — додає керівник відділення ПриватБанку на вулиці Шухевича, 2 Галина Оксенчук. — Ми працюємо щоденно з 9-ї до 18-ї години без обідньої перерви. Після 18-ї години клієнти можуть отримати послуги самостійно у зоні самообслуговування, яка діє цілодобово. Вхід до неї відкривається з допомогою банківської картки, і клієнт отримує доступ до терміналу самообслуговування, завдяки якому може здійснити необхідні платежі. До речі, мережа ПриватБанку активно розростається. І нині у Рівненській області вже функціонує 58 відділень, 244 термінали самообслуговування та 165 банкоматів цього банку.
ПриватБанк
Усі види банківських послуг
Ліцензія №22 від 05.10.2011 р.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також