ПриватБанк визнано одним із найкращих банкiв світу за провідні стратегії розвитку та платіжні інновації

1867 0

Ми у соцмережах:

ПриватБанк визнано одним із найкращих банкiв світу за провідні стратегії розвитку та платіжні інновації

Вперше в історії українського банківського ринку ПриватБанк став фіналістом одного з найпрестижніших світових банківських рейтингів Retail Banker International Awards. Як повідомляє видання, фіналістів щорічного конкурсу "Роздрібний банк року" було відібрано експертами Retail Banker International серед 300 провідних банків світу.

- Незважаючи на складну ситуацію в Україні, цього року ПриватБанк уже отримав кілька нагород світових фінансових видань за свою ефективну роботу та інновації, - говорить перший заступник голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. - Стати номінантом Retail Banker International Awards - це не тільки велике досягнення для нашого банку, але й визнання нашої банківської системи як повноправної учасниці світового фінансового ринку. ПриватБанк став першим українським банком, що увійшов до числа номінантів конкурсу. За даними видання, ПриватБанк номіновано у двох категоріях - "Найкраща стратегія розвитку відділень" і "Найкраща інновація в платежах". - У престижному світовому рейтингу ми в одній компанії з британським Barclays Bank, Metro Bank, HSBC Mexico, польським mBank, канадським Royal Bank of Canada. Непогана компанія :), - зазначає заступник голови Правління ПриватБанку Дмитро Дубілет. - Коли я розповідаю закордонним колегам-банкірам про банківські технології в Україні, у всіх очі на лоб лізуть. Тут українцям є чим пишатися.
Retail Banker International - одне з провідних банківських видань, що є частиною групи Timetric, провідного постачальника онлайнових даних, аналітичних і консультаційних послуг в основних фінансових і промислових секторах.
ПриватБанк - найбільший український банк, входить у топ-10 провідних банків Центральної та Східної Європи. У банку працюють близько 29 000 співробітників, які обслуговують понад 18 млн. індивідуальних і корпоративних клієнтів у відділеннях та через Інтернет-банк Приват24. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт pb.ua .


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також