Приватизація державної нерухомості на Рівненщині — які об’єкти вже у системі «Прозорро.Продажі»

2207 0

Ми у соцмережах:

Приватизація державної нерухомості на Рівненщині — які об’єкти вже у системі «Прозорро.Продажі»

Перемістили бізнес через війну і шукаєте приміщення для власної справи на Рівненщині? Великий вибір об’єктів комунальної та державної нерухомості доступний в системі «Прозорро.Продажі». Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях виставило на приватизацію три приміщення у місті Корець Рівненського району. Ще одне доступне в самому Рівному.

Корець є центром територіальної громади, до якої належать 34 населених пункти. Місто внесене до списку історичних і відоме своїми храмами та давньою архітектурою. Околицею Корця проходять автошляхи міжнародного значення. 

У місті пропонують приватизувати господарську будівлю загальною площею понад 143 квадратні метри. Цегляний одноповерховий будинок зведений у 1983 році. Покрівля — шифер, двері дерев’яні. Будівля перебуває у задовільному технічному стані. Стартова вартість — трохи більш як 88 тисяч гривень. Знаходиться об’єкт на вулиці Гаврилюка, 2б.
 

За цією ж адресою виставили на приватизацію лабораторію, яка має площу майже 615 квадратних метрів. Це двоповерхова цегляна будівля з підвалом, підключена до централізованого газо-, водо- та електропостачання. Стан будівлі задовільний. Стартує вартість з майже 239 тисяч гривень.
 
 

 
Ще один об’єкт, який можна приватизувати у місті Корець, знаходяться поруч — на вулиці Гаврилюка, 2в. Йдеться про склад площею понад 80 квадратних метрів. Ця будівля також цегляна і, на думку організатора, не потребує капітального ремонту. Стартова вартість складу — 12,5 тис. грн.
 

 Всі три об’єкти перебувають на балансі Рівненської районної державної лікарні ветеринарної медицини. Пропозиції від охочих стати новими власниками прийматимуть до 26 лютого, а онлайн-аукціони в системі «Прозорро.Продажі» відбудуться 27 лютого. 

У Рівному також можна приватизувати комунальну нежитлову будівлю у центральній частині міста, на вулиці Гоголя, 12. Це одноповерховий цегляний будинок загальною площею понад 232 квадратні метри. Він був зведений ще на початку XX століття, але будівлю оновлювали: встановили сучасні металопластикові вікна, замінили покрівлю, вхідні та міжкімнатні двері. Капітальний ремонт є необов’язковий — будівля підключена до всіх комунікацій і має задовільний технічний стан, але змінити внутрішнє оздоблення варто. Стартує вартість будівлі з понад 2,2 мільйона гривень. Цінові пропозиції можна подавати до  27 лютого, електронні торги заплановані на 28 лютого.
 
 

Як користуватися системою «Прозорро.Продажі»?

Брати участь в онлайн-аукціонах можуть фізичні та юридичні особи. Сайт має зручну систему фільтрів, за допомогою яких можна обрати регіон, дату аукціону, цінову категорію, організатора тощо.
 
Якщо ви зацікавились конкретним об’єктом, потрібно зареєструватися на одному з майданчиків, акредитованих у системі «Прозорро.Продажі» (перелік доступний на сторінці кожного оголошення), та підготувати необхідний пакет документів. Після цього ви зможете подати заявку на участь і запропонувати свою ціну за об’єкт. За потреби вас консультуватиме персональний менеджер.
 
За оновленнями на ринку об’єктів приватизації можна стежити у телеграм-каналі ФДМУ, на сторінці ФДМУ у Facebook та на сторінці Прозорро.Продажі у Facebook.
 
*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також