Приватна клініка Біляка Історія розвитку медичного центру

524 0

Ми у соцмережах:

Приватна клініка Біляка Історія розвитку медичного центру

Історія розвитку медичного центру

Приватна Клініка Біляка цілком і повністю є дітищем Заслуженого лікаря України Біляка Степана Томовича. Саме він, спираючись на свій багаторічний досвід у хірургії, вирішив у 1992 році створювати інноваційний медичний центр на Закарпатті. Клініка з перших днів існування спирається на проведення операцій сучасним лапароскопічним способом.

Однак самотужки Степан Томович не впорався б. Тому було зібрано кваліфіковану команду фахівців, які до цього пройшли стажування в найкращих американських клініках. Також було закуплено комплекс лапароскопічного обладнання "Страйкер" від бренду зі США.

На цій основі за більш ніж тридцять років існування Клініці Біляка вдалося перетворитися з локального медичного центру в Ужгороді на одну з найкращих українських приватних клінік. Крім оперативних втручань виконується діагностика патологій, амбулаторне лікування пацієнтів консервативним шляхом, якщо операція не потрібна.

Напрями діяльності клініки

Клініка Біляка в основному концентрується на проведенні лапароскопічних оперативних втручань. За цієї технології операції виконуються під відеоспостереженням, для доступу до оперованої ділянки на тілі робиться кілька невеликих проколів замість широких порожнинних розрізів.

Лапароскопічним шляхом можна проводити такі операції:

  • урологія - резекція внутрішніх сім'яних вен, ниркових кіст, видалення конкрементів із сечового міхура, нирок, простатектомія, резекція надниркових залоз та інших органів;
  • гінекологія - видалення патологій шийки матки, яєчників, фаллопієвих труб зі збереженням репродуктивних функцій жінки, серед яких локальна резекція кісти, міоми, відновлення прохідності труб та інше;
  • онкологія - резекція уражених злоякісними новоутвореннями органів, видалення пухлин сечового міхура, нирок, кишківника, простати та інших уражених органів.

Критичне значення має своєчасне звернення пацієнта по допомогу. Виявлення патологій на ранніх стадіях мінімізує об'єм резекції та дає змогу зберегти життєво важливі органи. Якщо дорогоцінний час було згаяно, лікарям доводиться виконувати операції з видалення органів. Для кожного пацієнта розробляється індивідуальний підхід, встановлюється план оперативного втручання, обсяги тканин, що видаляються.

До радикального видалення важливих органів, серед яких нирка, сечовий міхур, простата, яєчники, матка, лікарі вдаються за обставин, коли в інший спосіб неможливо зберегти життя людини. Тому не терпіть біль та інші неприємні симптоми, якомога швидше звертайтеся до лікарів для проходження комплексної діагностики.

Джерело: сайт bilyak.com.ua

Виконавець надає медичні послуги на підставі ліцензії на медичну практику, виданої наказом Міністерства охорони здоров’я України серія АВ № 567524 від 28.10.2010

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також