Приватна школа у Рівному змінює партнера

1867 0

Ми у соцмережах:

Приватна школа у Рівному змінює партнера

Центральний офіс мережі шкіл ThinkGlobal взяв на себе управління школою у Рівному на час зміни регіонального партнера.

У прес-релізі мережі йдеться: «Для досягнення високих стандартів навчання і цінуючи довіру до нашої компанії учнів та їх батьків, з 8 жовтня 2018 року центральний офіс ThinkGlobal взяв управління школою у Рівному під свій контроль на час зміни регіонального керівництва.

Компанія ThinkGlobal має довгострокові наміри стабільно надавати освітні послуги для мешканців міста Рівного, а також надавати атестат державного зразка за підсумком 11 та 12 класів навчання. Школа також працює над створенням можливості для студентів отримувати додатковий атестат США та/або Канади, що суттєво полегшить випускникам доступ для вступу до світових ВНЗ.

Керівництвом центрального офісу ThinkGlobal досягнуто згоди з партнерською компанією про умови та механізм виходу із управління й володіння локацією ThinkGlobal Рівне фізичних осіб Чернявського Олексія Ігоровича і Чернявської Віти Володимирівни, та юридичної особи «ТОВ «СІНКГЛОБАЛ РІВНЕ».

Для учнів школи та викладачів організація освітнього процесу згідно зі стандартами та вимогами ThinkGlobal продовжується без змін – у звичайному режимі, із використанням навчальних матеріалів ThinkGlobal.

Компанія ThinkGlobal відкрита до залучення у Рівному потужних управлінців та франчайзі для довгострокової співпраці. Детальніше про умови співпраці за e-mail: rivne@thinkglobal.xyz

ThinkGlobal – це мережа інноваційних шкіл із демократичною культурою навчання, спрямована на самопізнання та поглиблене вивчення явищ реального світу, набуття навичок впливу на себе, оточення та глобальний світ».

На правах реклами.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також