Привезли золото та срібло з міжнародного турніру у Литві

1029 0

Ми у соцмережах:

Привезли золото та срібло з міжнародного турніру у Литві

Команди рівненської обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву юнаків під керівництвом тренера Анатолія Колота та дівчат - тренера В’ячеслава Ковалевського 2002 року народження, і під особистим наглядом легендарного тренера та директора ОСДЮСШОР Сергія Шемосюка здобули золоті та срібні медалі на представницькому міжнародному турнірі у Литві у місті Алітус.

За підсумками турніру, юнаки посіли друге місце, а дівчата стали чемпіонками.

Кращими гравцями серед юнаків було визнано Андрія Подолянка та Анатолія Доіжача, а серед дівчат – Яну Катеринчик, Катерину Ящук та Олександру Іванову.

Зазначимо, команди юнаків та дівчат “ОСДЮСШОР” спільно з БК “Рівне” представляють наше місто у Чемпіонаті України серед дорослих у першій та вищій лізі відповідно. Враховуючи те, що 2002 рік є випускним в спортшколі, саме ці команди і будуть базовими для формування “молодіжних” складів БК “Рівне-ОСДЮСШОР”, для участі у всеукраїнських чемпіонатах. А вищезгадані Яна Катеринчик, Катерина Ящук та Олександра Іванова та багато інших учасників турніру у Литві вже відіграли у вищій та першій лізі Чемпіонату України повністю весь минулий сезон.

Фото з Литви можна переглянути у Фейсбуці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також