Прийде Зеленський чи не прийде: дивитися трансляцію з «Олімпійського» можна онлайн

2302 0

Ми у соцмережах:

Колаж - Українських новин

Перед другим туром виборів мають відбутися дебати між кандидатами у президенти. Проте, схоже, будуть не дебати, а монологи.

Так, Володимир Зеленський запропонував провести дебати на стадіоні «Олімпійський» - і Петро Порошенко погодився. Проте дати зустрічі кандидати так і не узгодили.

Петро Порошенко прийде на «Олімпійський» сьогодні, на 14:00. Його команда уже поширила посилання на онлайн-трансляцію події.

Володимир Зеленський наполягає, що дебати мають відбутися у п’ятницю, 19 квітня, о 19:00.

Петро Порошенко ж зазначає, що у п’ятницю кандидатам краще прийти у студію суспільного телебачення, тобто «UA:Першого».

Зазначимо, що відповідно до ст. 62 закону України «Про вибори Президента України», теледебати за кошти держбюджету проводяться в «останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин».

«Теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України (нині – UA:Перший), а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. Кандидати на пост Президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів на пост Президента України взяти участь у теледебатах або неможливості його участі в них виділений для теледебатів час надається іншому кандидату на пост Президента України для проведення передвиборної агітації», - йдеться у законі.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також