Про нетверезу жінку з немовлям повідомили поліцію

2703 0

Ми у соцмережах:

Про нетверезу жінку з немовлям повідомили поліцію

Ранок, 5-та година, дитячий візок з немовлям і поруч — неохайна жінка в брудному одязі з ознаками сп'яніння та цигаркою в руках — таку картину побачив рівнянин на вулиці Відінській і набрав 102.

Патрульні негайно прибули перевірити інформацію і справді — нетвереза жінка з дитиною безцільно пересувалась з місця на місце і зустріла поліцейських вороже, висловлювалась нецензурно та на контакт не йшла. Однак, патрульні встановили адресу проживання і виявили в помешканні безлад та бруд. Було вирішено викликати дитині лікарів, а 29-річну матір повести на освідування в медзаклад (стан сп'яніння підтвердився), повідомляє патрульна поліція Рівненської області 

Наступного дня в лікарню навідався батько, однак лікарі 9-місячну дівчинку йому не віддали через відсутність в нього документів та висновків соціальної служби щодо помешкання та інших умов для проживання дитини.

Про випадок повідомлено відповідні органи. Патрульна нагадують батькам про відповідальність та моральний обов'язок щодо дітей . Пляшка горілки води в старості не принесе. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також