Про них говорять

1715 0

Ми у соцмережах:

Про них говорять

Ткачуку місце у Києві ::: Віктор Чайка вражений сусідством ::: Сергій Подолін — захисник «Октанту» ::: Микола Оверчук — злісний порушник прав людей...

Ткачуку місце у Києві
Так вважає міський голова Віктор Чайка. Сам же Андрій Ткачук, начальник міського відділу культури, скромно заперечує таке «призначення», оскільки місце у Києві поки зайняте колегою по культурній ниві Биструшкіним. З приходом Ткачука на посаду влітку минулого року культурне життя міста стало більш помітним та змістовним, а в закладах естетичного виховання, хоча вони й платні, тепер немає вільних місць. До речі, про гроші. Не без гордості п.Ткачук поінформував керівників міста про те, що художня школа вже зараз більш ніж наполовину самоокупна при тому, що батьківська плата не така й велика, а невдовзі стануть більше на себе заробляти й музичні школи.
Віктор Чайка вражений сусідством
Заарештований за підозрою у вбивстві двох жінок 15-річний школяр, виявляється, сусід нашого міського голови. «Я пам’ятаю його ще малюком, — обурюється п.Чайка, — і коли прокурор мені розповідав, як цей пацан убивав нещасних жінок, мені стало не по собі». Оскільки хлопець дуже захоплювався комп’ютерними іграми, які потребували грошей і за якими хлопець прийшов до своїх жертв, пан Чайка тепер налаштований рішуче: перевірити комп’ютерні зали не лише на дотримання режиму роботи, а й поцікавитись, що саме дивляться і в що грають підлітки. Він переконаний, що ігри мають згубний вплив на психіку школярів.
Сергій Подолін — захисник «Октанту»
Наполегливо переконував членів міськвиконкому в допущеній несправедливості відносно дискобару «Октант» депутат Рівнеради Сергій Подолін. Непорозуміннячко якесь вийшло з «Октантом», що розташований на його виборчій дільниці: у той час, коли в інших дискобарах у вихідні дні танцюють до 4-ї ранку, в «Октанті» сумлінно зачиняють двері о 2-й ночі. Справа в тому, що цей бар потрапив у першу хвилю тих, хто боровся за продовження режиму дня, а конкуренти — у другу, і в цьому їм пощастило більше, бо тоді їм одразу погодили графік у вихідні та святкові дні, а «Октант», виходить, за борт? Втім, питання швидко владнали, і п.Подолін вийшов із зали переможцем: тепер його виборці можуть у вихідні розслаблятись в «Октанті» до 4-ї. Скидається на те, що нічне життя у Рівному не відмінять ніякі комісії, усе ж таки моральні норми, на які посилались спочатку — це одне, а бізнес — це гроші, тобто інше.
Микола Оверчук — злісний порушник прав людей
Так назвав керівника заводу тракторних агрегатів прокурор Рівного Віталій Войтюк, до якого періодично звертаються мешканці відомчих гуртожитків через постійні перебої зі світлом та працівники — через заборгованість із зарплатні минулих років, яка сягає понад мільйон гривень. «Нехай ці люди ще хоч раз до мене прийдуть», — недвозначно підкріпив своє звинувачення пан прокурор. Микола Оверчук звинувачення відкидає і запевняє, що розрахується з працівниками, коли продасть деяке майно. Невдоволені діями п.Оверчука і члени міськвиконкому, вони мають інформацію про те, що п’ять дочірніх підприємств та ще кілька філій тракторного перереєструвалися у с.Городок Рівенського району, а це означає, що податки від їх діяльності наповнюватимуть не міський, а районний бюджет. Олександр Кравчук, заступник міського голови, заявив, що за перереєстрацію місто буде судитись.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також