Про пункти тестування повідомлять кожного

5045 0

Ми у соцмережах:

Про пункти тестування повідомлять кожного

На Рівненщині уже визначено пункти тестування учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Як повідомив кореспонденту «РВ» начальник обласного управління освіти і науки Іван Вєтров, в області для проходження зовнішнього тестування зареєструвалося 14100 осіб. Це випускники загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації і випускники минулих років.

На Рівненщині уже визначено пункти тестування учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Як повідомив кореспонденту «РВ» начальник обласного управління освіти і науки Іван Вєтров, в області для проходження зовнішнього тестування зареєструвалося 14100 осіб. Це випускники загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації і випускники минулих років. — Зараз ми займаємося набором інструкторів та підготовкою приміщень, — розповідає пан Вєтров, — а в школах проходить пробне тестування. Учні пишуть тести, запропоновані Українським центром оцінювання якості освіти. Ці тести є в кожній школі, і кожен учень може купити їх за собівартістю. Це приблизно три-чотири гривні. Місце проходження зовнішнього незалежного оцінювання учасниками ЗНО з кожного предмета буде визначено Українським центром оцінювання якості освіти і повідомлено кожному зареєстрованому у запрошенні.

Довідка «РВ» Пункти тестування, на базі яких проводитиметься зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури: березнівські гімназія та ЗОШ№2, володимирецькі районний колегіум та ВПУ№28, кузнецовські ЗОШ№2 та №5, Гощанська ЗОШ №1, Мирогощанський аграрний коледж (Дубенський район), Демидівський ліцей, дубровицькі ЗОШ №3 та професійний ліцей, Здолбунівська ЗОШ №6 та Здовбицька ЗОШ Здолбунівського району, костопільські гуманітарна гімназія ім.Т.Г.Шевченка та ЗОШ№6, Корецька ЗОШ№3, млинівські гуманітарна гімназія та ЗОШ№3, Радивилівська ЗОШ №2 ім.П.Г.Стрижака, рокитнівські ЗОШ №3 та професійний ліцей, сарненські гімназія, НВК «Школа-колегіум», ЗОШ№2 та педколедж, дубенські гімназія №2 та НВК «Школа-гімназія», НУ «Острозька академія», Острозька ЗОШ№1, рівненські НВК №2 «Школа-ліцей», №12 «Школа-ліцей», ЗОШ№№8,11,13,19, 23,24,25,26,27, ВПУ №1 м.Рівне, Рівненський кооперативний економіко-правовий коледж, Рівненський державний технікум економіки і підприємництва, Рівненський аграрний коледж. Кількість пунктів тестування для інших предметів буде меншою, залежно від кількості зареєстрованих учасників ЗНО. Так, із зарубіжної літератури, основ економіки та всесвітньої історії такий пункт тестування буде один — у Рівному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також